Kogelbrief voor acht parkeerwachters

Bij Parkeerbeheer in Lier kwam maandag een brief aan met een kaartje waarop een kogel was geplakt en daarnaast de identificatienummers van acht parkeerwachters. Parkeerbeheer neemt de dreiging ernstig en dient een klacht in tegen onbekenden.

jrosquin

“De bediende van ons kantoor in Lier vond de enveloppe maandag in de brievenbus. De brief moet door de dader in de bus zijn gestoken tussen vrijdag- en maandagochtend”, zegt Jeroen De Bruyn, peroneelsdirecteur bij Parkeerbeheer.

“De nummers op het kaartje verwijzen naar parkeerwachters die momenteel in Lier werken, of er ooit hebben gewerkt. Mogelijk is de dader iemand die gedurende een vrij lange periode een flink aantal boetes heeft gekregen”, aldus De Bruyn. “Het is niet uitgesloten dat hij recentelijk werd gedagvaard en daar zeer gefrustreerd op reageert. We gaan alleszins nakijken wie boetes heeft gekregen die kunnen gelinkt worden aan de acht parkeerwachters.”

Toeval of niet: het Antwerps parkeerbedrijf Gapa diende vorige week ook een klacht in tegen onbekenden, omdat er een brief was aangekomen met een verdacht wit poeder.

AK, JVDPO

Foto: JoDWMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio