1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Twee van de vijf nationale winnaars klant in zelfde Argentakantoor

De Argenta Bank aan de Liersebaan in Zandhoven werd getroffen door een enorm toeval. Twee van de vijf winnaars van een wedstrijd met ongeveer duizend deelnemers verspreid over 550 kantoren in heel België, kwamen uit Zandhoven.

Kristin Matthyssen

Het is bijna ongelooflijk, maar tóch waar. Kantoorhouders Gert en Kris Somers - twee broers - konden twee klanten gelukkig maken. Om de 100.000ste autopolis te vieren, kon iedereen in het land die een autopolis afsloot bij Argenta tussen 14 januari en 31 maart deelnemen aan een wedstrijd om 100.000 eurocent te winnen, oftewel duizend euro. Over heel België zouden vijf winnaars worden uitgekozen. Ze moesten vier vragen en een schiftingsvraag over het aantal deelnemers invullen. Yves Van Tendeloo, specialist autopolissen bij Argenta in Zandhoven, moedigde iedereen aan om zijn kans te wagen. "Niet iedereen die een autopolis afsloot bij Argenta gedurende die tweeënhalve maand in België, deed ook mee. In totaal waren er bijna duizend effectieve deelnemers. Laat ons stellen dat ik mijn klanten een beetje op weg heb geholpen bij de schiftingsvraag", lacht Yves.

Met als gevolg dat Kevin Nagels (33), een zelfstandige uit Zandhoven, en Queenie Stoff (20), een kledingverkoopster uit Pulle, allebei een cheque van 100.000 eurocent in ontvangst mochten nemen van commercieel directeur Carl Van Dyck van Argenta. "Eurocent", verduidelijke hij nogmaals, "geen euro. Ik hoop dat jullie jullie werk nog niet opgezegd hebben?"

Kevin zit volop in de verbouwingen en kan die duizend euro goed gebruiken. Voor Queenie was het haar allereerste autopolis die ze afsloot, en ze won er meteen duizend euro mee. "Ik heb zelfs nog geen vast rijbewijs! Ik ben pas beginnen werken, en daarom had ik een auto nodig", lacht ze. "Samen met mijn vriend heb ik vandaag een reis geboekt, dus die centjes zijn zeer welkom."

KMa

Autopolisspecialist Yves Van Tendeloo, commercieel directeur Carl Van Dyck, winnares Queenie Stoff, iemand van Argenta nationaal, kantoorhouders Gert en Kris Somers en winnaar Kevin Nagels. Foto GVA

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio