Manchester United wil Paul Scholes op Old Trafford houden

Paul Scholes zal ook volgend seizoen deel uitmaken van Manchester United, zelfs al beslist de roodharige middenvelder een (tweede keer) een punt te zetten achter zijn spelerscarrière. Sir Alex Ferguson wil hem in dat scenario inschakelen in de Coachingstaf. Dat zegt hij zondag op de website van de Mancunians.

jatimmermans

De 38-jarige Scholes (foto) speelt sinds zijn profdebuut in 1994 voor Manchester United. Na het seizoen 2010-2011 besloot hij te stoppen als voetballer maar in januari 2012 maakte hij zijn comeback voor het team.

De voorbije maanden lag Scholes in de lappenmand door een knieblessure. Het is nog niet duidelijk of de voormalige international verder doet in het seizoen 2013-2014.

"Hij loopt hier volgend seizoen hoe dan ook nog rond", verzekert Alex Ferguson. "Is het niet als speler, dan wel als lid van de coachingstaf. Op een dag zal hij moeten stoppen, of het nu volgend jaar is of dit jaar. Hij heeft de knoop nog niet doorgehakt. Maar Paul heeft ons nog veel te bieden. Voor Manchester United is het heel belangrijk spelers bij de club te kunnen houden die veel verdiensten hebben voor dit team."

Archiefbeeld Photo News