Buurt krijgt sticker voor Schorre-overlast

Ook dit jaar is De Schorre het centrum voor heel wat evenementen die al dan niet voor overlast kunnen zorgen bij de buurt. Buurtbewoners krijgen een sticker om de omliggende straten te bereiken.

boey jan

De omwonenden van De Schorre weten al enkele jaren dat ze bij grote evenementen met verkeersomleiding enkel met hun bewonerssticker doorgang krijgen. Die stickers zijn meestal twee jaar geldig. Momenteel zijn het gele stickers. Die worden voor 2013-2014 vervangen door nieuwe, groene stickers. Deze bewonersstickers zijn net verdeeld. De nieuwe stickers zijn al geldig voor het eerste evenement op 1 mei, de Spartacus Run. Mits voorlegging van beide inschrijvingsbewijzen (origineel of kopie) krijgen bewoners een tweede sticker voor een eventuele tweede wagen. Deze stickers kunnen afgehaald worden aan de balie van het gemeentehuis.

De Schorre-activiteiten deze maand: Spartacus Run (1 mei), Mano Mundo (11 en 12 mei) en Feria Andaluza van 24 tot 26 mei. Tijdens de openingsuren van de verscheidene evenementen in de Schorre kan u voor informatie of meldingen steeds terecht op het groen nummer 03-880.76.35.Uitgezonderd voor Tomorrowland, die hebben een eigen informatienummer.

Jan BOEY

Foto Isopix

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio