Auto maait vrouw van de weg

In Temse reed een bestuurder van een Toyota woensdagochtend een bromfietster omver en pleegde vluchtmisdrijf. het slachtoffer hield er een gebroken voet aan over. Ze is op zoek naar getuigen.

jatimmermans

Het ongeval gebeurde op de Krijgsbaan in Temse, rond 9u 's ochtends. "Ik reed naar huis met mijn bromfiets", vertelt Debby Rooms (19). "Een bestuurder van een zwarte Toyota Yaris reed me omver. Ik wilde rechtdoor rijden en de persoon sloeg af en scheurde de autosnelweg op. Ik bleef alleen achter met de gevolgen. Ik heb de kleur en het type van de auto gezien, maar niet de nummerplaat."

Debby Rooms raakte gewond door de val. "Drie mensen zijn me komen helpen, want ik geraakte niet alleen recht, aangezien mijn bromfiets op mij was gevallen. Ze zeiden dat het wel zou gaan, maar ik kon moeilijk stappen. De ambulance werd gebeld en later in het ziekenhuis bleek dat mijn voet gebroken was en dat ik mijn staartbeentje heb gekneusd. Ik ben verkoopster en kan nu zeker een week niet gaan werken door het ongeval. Het ergste is dat die persoon mij zomaar liet liggen."

Oproep

Debby doet een oproep naar mensen die het ongeval gezien hebben. "In het ziekenhuis hebben politieagenten mijn verklaring genoteerd. Ik hoop dat ze de dader vinden, want ik vind dit een laffe daad. De politie onderzoekt de zaak.

STEF VAN OVERSTRAETEN

Foto Stefaan Van Hul

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER