Ivarem viert tiende verjaardag met wedstrijd

Print
Lier - Ivarem bestaat tien jaar. De intergemeentelijke vereniging voor duurzaam afvalbeheer lanceert daarom de wedstrijd ?Buitengewoon Afval'.
"We dagen scholen, jeugdverenigingen en particulieren uit om een unieke creatie te maken met afval en op die manier te bewijzen hoe buitengewoon afval kan zijn. De creaties van de winnaars worden gepubliceerd in de Afvalkrant van september, komen op de voorpagina van de Afvalkalender 2014 van hun gemeente en ontvangen een gevarieerd prijzenpakket. De waarde van de prijzenpakketten varieert tussen 100 euro (particulieren), 300 euro (scholen) en 500 euro (jeugdverenigingen)", zegt woordvoerder Marijke Herinckx.

Scholen en jeugdverenigingen kunnen de foto's van hun creaties nog tot 15 mei doorsturen. Particulieren kunnen inzenden tot 15 juli.

De intergemeentelijke vereniging IVAREM werd opgericht op 26 april 2003.
IVAREM zet zich al jaren in voor een  vooruitstrevend en integraal duurzaam afvalbeleid in al haar aangesloten gemeenten (Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Mechelen, Putte, Puurs, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek).

Info: www.ivarem.be

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio