Bijna 750 Turnhoutenaren geven hun mening

Bijna 750 Turnhoutenaren geven hun mening

Bijna 750 Turnhoutenaren geven hun mening

Print
Turnhout - Exact 744 Turnhoutse inwoners gaven al hun mening over de toekomst van hun stad. Hun mening telt mee wanneer het stadsbestuur haar plannen opmaakt voor de volgende zes jaar. Het initiatief Turnhout aan ’t Woord is daarmee duidelijk een succes. De vragenlijst blijft nog online tot en met 5 mei 2013.
De afgelopen week trokken 32 medewerkers van Stad Turnhout op vier avonden de stad in. In zo’n 30 straten gingen ze van deur tot deur. Zo verzamelden ze 372 antwoorden. Daarnaast vulden nog eens exact 372 inwoners de bevraging online in. Op een week tijd werden zo dus al bijna 750 meningen verzameld. Schepen Hannes Anaf, bevoegd voor Strategische Planning, is erg blij met de grote respons. “We willen als stadsbestuur de inwoners betrekken bij het beleid, deze cijfers bewijzen dat de Turnhoutenaren dit ook willen. Dat blijkt trouwens ook uit de vele positieve reacties die de medewerkers aan de voordeur ontvingen.”

Wie de vragenlijst invult, maakt kans op een Turnhouts verwenarrangement of andere mooie prijzen. Tot en met 5 mei 2013 vindt u de bevraging nog op www.turnhout.be/aantwoord. Nadien worden alle meningen verzameld. “Hoe de Turnhoutenaren denken over de belangrijke uitdagingen voor onze stad, zal meetellen als het stadsbestuur de plannen voor de volgende zes jaar opmaakt”, zegt schepen Anaf daar nog over.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio