1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

"Ontgoocheld in 'De Slimste Mens'"

Nadat Jean-Pierre Van Rossem (66) op Facebook zijn beklag deed over zijn wedervaren met het programma ‘Sean Late Night’ laat hij nu zijn ontgoocheling blijken in de methodes die ‘De Slimste Mens’ hanteert.

ssimons

“Licht ontgoocheld na opnames voor ‘De Slimste Mens’”, postte Van Rossem gisteren op zijn Facebook-pagina. “Kon niet de vragen stellen die ik wilde stellen, want die vonden ze veel te ingewikkeld voor hun quizkandidaten die ze blijkbaar niet erg hoog inschatten. En dan te bedenken dat het fenomeen Bart De Wever wellicht nooit had bestaan zonder ‘De Slimste Mens’. Curieus wat er van zijn electoraat nog zal overblijven nu hij niet langer aaibaar, maar verzuurd is. Nu hij een betweterige lantaarnpaal met een heel klein lichtje is geworden.”

Volslagen idioten

"Bij ‘De Slimste Mens’ gaan ze er van uit dat hun kandidaten volslagen idioten zijn. Ze willen dat echt iedereen die vragen kan beantwoorden. Alles op tv, en dus ook ‘De Slimste Mens’, is ingeblikt, fake. Dit is geen kritiek, ik ben gewoon een beetje ontgoocheld.”

“We hebben inderdaad een filmpje met Van Rossem opgenomen”, zegt ‘De Slimste Mens’-redacteur Sam De Graeve. “En hem kennende, weet je dat je je dan aan commentaar mag verwachten.”