1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

"Dat ze Sean Dhondt maar snel bij het groot huisvuil zetten"

Jean-Pierre Van Rossem werd onlangs uitgenodigd om te komen praten in Sean Dhondts talkshow op JIM. Alleen was de man niet te spreken toen hij niet alleen de vragen maar ook zijn eigen antwoorden vooraf kreeg voorgeschoteld. Dus annuleerde hij het gesprek, en kwam hij naar buiten met de manier waarop Dhondt zijn programma voorbereidt.

mgeysmans

"Wie denkt die Dhondt wel dat hij is? In plaats van zijn excuses aan te bieden zei hij me ook nog dat ik een beetje dement aan het worden was. Zijn manier van werken heb ik nog nooit meegemaakt. Hij zette bij iedere vraag wat voor een antwoord hij van mij verwachtte. Dat kan toch niet. De kijker wordt bedot! Volgens Sean moest alles bovendien goed zijn afgesproken en mocht ik maar één zin aan mijn politieke plannen wijden. Want, zo zei Sean me zelf, de jeugd heeft het concentratievermogen van een zeespons. Ze zullen het graag horen, dacht ik", vertelt Van Rossem in Dag Allemaal.

"Hij heeft geen kaas gegeten van tv-maken. Als VTM zichzelf respecteert, zetten ze die jongen snel bij het groot huisvuil. Mijn kat kan beter presenteren dan hij."

Photo News