1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

"Mijn slanke lijn is niet belangrijk"

Cathérine Kools is terug van weggeweest. Na haar rol in Vermist was het een tijdje stil rond de blonde actrice, maar anno 2013 schittert ze opnieuw op ons tv-scherm. Kools strikte namelijk een rol in Familie.

mgeysmans

"Ik zie het zelf niet als een comeback. Het grote zwarte gat na Vermist is er nooit geweest, en ik heb me ook nog geen seconde verveeld. Als actrice heb ik de voorbije drie jaar een aantal gastrollen vertolkt en in kortfilms gespeeld. Ik heb ook reclamespots en tekenfilms ingesproken. In de weekends trad ik op met mijn covergroep en ik geef inmiddels ook kooklessen. Ik heb mijn handen goed vol gehad. Maar dat zal het grote publiek waarschijnlijk ontgaan zijn", vertelt Kools in Story.

De dame zelf gaat er prat op om erg bezig te zijn met voeding. "Alles wat ik doe, vergt de nodige energie. Dan is het mijn taak om gezond te zijn. Logisch toch? Ik werk vaak met mijn stem, en als ik verkouden ben, kan ik geen spotjes inspreken. Als ik ziek ben, moet de planning van de hele filmploeg worden omgegooid. Dat is niet professioneel. Bovendien is het leuker om gezond rond te huppelen dan ziek in bed te liggen. Eigenlijk is het een totaalpakket. Lichaamsbeweging is ook belangrijk, want voedingsstoffen worden beter opgenomen door je lichaam als je meer beweegt. En zo krijg je meer energie. Ik ben niet de meest gedisciplineerde mens ter wereld en dus is diëten niet aan mij besteed. Mijn slanke lijn is niet belangrijk, wel hoe ik me voel in mijn vel."

Photo News