Flagshipstore in Antwerpen voor Karolien Verstraeten

Print

Flagshipstore in Antwerpen voor Karolien Verstraeten

Antwerpen - In een statig pand op de Amerikalei opende modeontwerpster Karolien Verstraeten haar Flagshipstore. De bescheiden boetiek in het historisch centrum werd wat krap, en op deze nieuwe, ruime locatie heeft ze alle ruimte om haar talent, en collecties, verder uit te breiden.
Van architecte tot modeontwerpster.

Vijf jaar studeerde Karolien architectuur, maar besloot toen voor haar grote passie te gaan, mode ontwerpen. Ze studeerde in Gent en in Antwerpen, en had na een paar jaar genoeg durf om met een eigen lijn te starten. Deze werd tot voor kort verkocht in twee eigen winkels, één in Gent, waar ze ook woonde, en een tweede in Antwerpen, in de Kaasstraat.

Sinds deze lente heeft Karolien 100% voor Antwerpen gekozen en verhuisde met haar hebben en houden naar de metropool. Haar voormalige winkel in Gent is nu een boetiek – waar o.m. stuks van Karolien’s kledinglijn wordt verkocht, maar de volledige collectie kunt u vinden in de Flagshipstore op de Amerikalei. Karolien hoopt dat er binnenkort nog een paar verkoopadressen bijkomen en is op zoek naar winkels die haar collectie in hun aanbod zouden willen opnemen.

De lijn is elegant en vrouwelijk, met speelse details. De stukken zijn tijdloos, en laten de vrouw die ze draagt van haar beste kant zien, zonder het meisje dat ze is te verstoppen.

De feestelijke opening van de Flagshipstore werd opgeluisterd door een intieme modeshow, in het gezelschap van vrienden, familie en sympathisanten.

Karolien Verstraeten

Amerikalei 101 – 2000 Antwerpen

Open elke vrijdag en zaterdag tussen 13:00 en 18:30 en op afspraak

http://www.karolienverstraeten.com/

info@karolienverstraeten.com

Van uw wijkreporter Carolien Krijnen
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio