FitClass doet Mortsel bewegen

Print
Mortsel - Ook in Mortsel is nu een FitClass-filiaal neergestreken aan de Molenlei. Afgelopen weekend opende het beweegadviescentrum feestelijk de deuren. Het motto van FitClass spreekt boekdelen: “Wij zijn geen fitnessclub. Bij ons leer je bewegen met plezier.” In Mortsel vestigde het initiatief zich in het Koninklijk Atheneum.
“Door onze specifieke methode aan de hand van een trainingsprogramma met puntensysteem leer je bij ons op een verantwoorde manier aan de conditie te werken”, aldus FitClass-voorzitter Yves Van Craenenbroeck. “Het concept van Fitclass is eveneens uniek. Wij investeren in toestellen en stellen deze ter beschikking van de scholen waar we onderdak krijgen. Tijdens de schooluren begeleidt de leraar lichamelijke opleiding de leerlingen. Na schooltijd zijn we dan weer toegankelijk voor iedereen.”

In Mortsel moet coach Maarten Gyssens alles in goede banen leiden. Hij is ondertussen aan zijn tweede FitClass-centrum toe. “We openden vorig jaar nog maar in Brasschaat. Het loopt zo goed dat ik naar meer snakte”, vertelt Maarten. “Het is een enorme uitdaging om in Mortsel even goed te doen als in Brasschaat. Ik kwam zelf destijds in contact met FitClass na een zwaar snowboardongeluk. Als geen ander weet ik dus hoe belangrijk het is om verstandig en onder een goede begeleiding te revalideren.” Info: www.fitclass.be .

Seppe SLAETS Foto GvA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio