Club-coach Garrido bevestigt woordenwisseling met manager Mannaert

Club-coach Garrido bevestigt woordenwisseling met manager Mannaert

Club-coach Garrido bevestigt woordenwisseling met manager Mannaert

Print
Club Brugge-coach Juan Carlos Garrido geeft toe dat hij donderdagavond tijdens de rust van de match tegen Zulte Waregem een woordenwisseling heeft gehad met algemeen manager Vincent Mannaert. In de media was daarover bericht. Tegelijk ontkent de Spanjaard de verhalen als zou hij ontevreden zijn over het transferbeleid van Club in januari.

Op de website van Club Brugge uit Garrido zaterdag zijn ontgoocheling over de prestatie van zijn team tegen Zulte Waregem. Blauwzwart ging toen na een zwakke prestatie met 3-4 onderuit.

"Het was een hele slechte match en avond voor de hele groep. Ik heb hen ook gezegd dat ik bijzonder ontgoocheld was, en dat dit zondag helemaal anders moet. Ik ben ervan overtuigd dat ze de boodschap hebben begrepen en we dit zullen zien op Genk", aldus Garrido.

Geen probleem met bestuur

Tegelijk ontkent hij een probleem te hebben met het bestuur. "De woordenwisseling met Vincent Mannaert in de rust donderdag is er inderdaad geweest, maar dat is niet meer dan normaal tussen twee mensen die willen winnen. Vincent wou de spelers scherp stellen, maar ik vind dat dit mijn taak is. Case closed dus, ook Vincent heeft dat aanvaard."

De berichten in de media over zijn vermeende afwezigheid bij het transferbeleid hekelt Garrido. "Daar is werkelijk niet één letter van waar, het is op niets gestoeld. Wie dit zegt heeft een ander doel voor ogen dan met Club succesvol te zijn. De transfers in januari zijn in team gebeurd. Dat team bestaat uit vier mensen: de voorzitter, Vincent Mannaert, Arnar Gretarsson en mezelf. Ik sta dan ook voor de volle 100 procent achter iedere speler die bij ons tekende."

Afzondering

Club bereidt de match van zondag tegen Genk voor op afzondering. "Ik wil kalmte rond de ploeg", besluit Garrido. "We moeten ons als team concentreren op de match van morgen. Ik ben ervan overtuigd dat alles in de club aanwezig is om uiteindelijk succesvol te worden."

Foto: Belga
Garrido en Mannaert

Meer voetbalnieuws