'Benidorm Bastard' speelt in film van George Clooney

Marcel Mols, de 64-jarige man acteur uit Schoten die bekend werd door zijn rol in 'Benidorm Bastards' zal binnenkort aan de zijde van Hollywoodsterren Matt Damon en Cate Blanchett schitteren in een film van George ­Clooney. De film, 'The Monuments Men', gaat over West-Europese kunstwerken die moesten worden gered toen Nazi-Duitsland aan het instorten was.

"Ze weten van aanpakken, die Amerikanen. Eergisteren lieten ze me overvliegen naar Berlijn om mijn kostuum te passen. Amper een uurtje heeft dat geduurd. Ik werd de hele tijd als een vip behandeld, kreeg een rondleiding op de set en de productieploeg stak me zelfs nog wat zakgeld toe", vertelt Marcel, die de rol van een kardinaal in Brugge krijgt, in Het Nieuwsblad.

"Ik kreeg het nieuws pas drie weken geleden. Zenuwachtig ben ik niet. Ik zal gewoon zo goed mogelijk proberen doen wat Clooney zegt. En dat vermoedelijk tien keer opnieuw moeten doen."

De opnames van de prent starten volgende week in het Duitse Leipzig. Volgend jaar zal 'The Monuments Men' in de cinema te zien zijn.

Archieffoto

Nu in het nieuws