Back to the 90’s met Dance Hall Queens

De dansschool van Myrelle Tholen begon met de droom om een eigen dans- en stepstudio op te richten. Zestien jaar later beleeft Myrelle haar droom dagelijks met haar Queens en Kings met als kers op de taart twee dansshows in De Kring in Roosendaal.

Tilborghs Margo

“Ik ben enorm dankbaar om samen met mijn leerlingen mijn passie te kunnen beoefenen”, vertelt Myrelle Tholen. “Ik heb altijd gedanst en heb in het verleden in verschillende scholen les gegeven, maar een eigen dansschool is toch iets waar ik al lang naar streefde. Zes jaar geleden ging die droom ook in vervulling.”

Back to the 90’s

De twee dansshows van Dance Hall Queens gaan door in De Kring in Roosendaal. Met een namiddag- en avondvoorstelling krijgt jong en oud de kans om van de dansshow te genieten.

Door de interessante muziekkeuze zal het publiek vele herkenbare songs voorbij horen komen. Bij Dance Hall Queens leren de studenten de basistechnieken op een goede manier. “Dat is belangrijk”, legt Myrelle uit, “want met een goede basis begint alles. Van daaruit werken we verder en stromen de leerlingen door naar een gevorderde groep. Mijn studenten komen graag omdat ze een goede choreografieën aangeleerd krijgen. Bovendien zijn we de enige dansschool in Essen en omstreken waar je echt streetdance kan volgen.”

Kings en Queens

Ook de volwassenen krijgen extra aandacht. “Voor hen zijn er naast streetdance ook lessen Tai-bo of powerstep waar we aan lichaamscorrectie en conditie werken”, legt Myrelle uit. “Alle lessen gaan door in de nieuwe sporthal Hemelrijk aan de Moerkantsebaan. Zij leren beetje bij beetje de danspassen aan. Dat gaat heel vlot en voor ze het weten dansen ze met de andere leerlingen mee. Ook jongens zijn welkom in de lessen.

Het lijkt alsof ze de laatste jaren hun schroom opzij zetten en dat ook zij er volledig voor gaan.”

Info:

dansvoorstellingen ‘Back to the 90’s’ op 19 mei om 13.30 en 19.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro kunnen besteld worden via www.dekringroosendaal.nl

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Dance-Hall-Queens/134070055091?ref=ts

MaTiMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio