Wordt Essen het beste soepdorp van Vlaanderen?

Wordt Essen het beste soepdorp van Vlaanderen?

Wordt Essen het beste soepdorp van Vlaanderen?

Print
Essen - Kookeiland en Maggi gaan samen op zoek naar 'Het Beste Soepdorp van Vlaanderen'. Ook inwoners van Essen kunnen zich inschrijven. Je kan je creativiteit tonen door het meest smakelijke en originele soeprecept in te sturen.
Het beste soepdorp krijgt een kookdemonstratie van chef Piet Huysentruyt voor de hele gemeente. Voor de maker van het beste soeprecept wacht een culinaire reis voor zes personen t.w.v. 6.600 euro.

Deelnemen doe je door je lekkerste soeprecept in te sturen. Uiteraard moet het gezond, lekker en origineel zijn. Uit alle inzendingen worden finaal vijf recepten uit iedere Vlaamse provincie gekozen. Elke finalist dient samen met zijn/haar dorp een soepevenement op poten te zetten in zijn/haar dorp. Hier zal voornamelijk rekening gehouden worden met sfeer en gezelligheid, originaliteit van het evenement, bereikte publiek en de integratie van het soeprecept als centraal thema.Uit de 5 dorpsfeesten wordt uiteindelijk één winnaar gekozen: Het Beste Soepdorp van Vlaanderen!

Is jouw soep de lekkerste van Vlaanderen? Schrijf je dan in via www.kookeiland.be. Je hebt nog tijd t.e.m. donderdag 25 april.

MaTi
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio