Achttienjarige trapt voetballertje (11) ziekenhuis in

Achttienjarige trapt voetballertje (11) ziekenhuis in

Achttienjarige trapt voetballertje (11) ziekenhuis in

Print
In Zoetermeer, Nederland, is gisterenmiddag een 11-jarig voetballertje in elkaar getrapt door de 18-jarige broer van een andere speler. Het jongetje, keeper Damiano van basisschool Oranjerie, incasseerde harde trappen en moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Dat meldt De Telegraaf.

Iemand van de wedstrijdleiding van voetbalvereniging DSO zag hoe het incident tot stand kwam. "Na een van de wedstrijden op het schoolvoetbaltoernooi stonden een paar jongetjes een beetje met elkaar te dollen. Dat liep uit de hand en twee van hen kregen mot van elkaar. Eén van hen heeft toen zijn 18-jarige broer gebeld. Die gozer is naar het sportpark gekomen en heeft dat jochie het ziekenhuis in geschopt", klinkt het.

Aangeslagen

Nochtans was volgens ooggetuigen de ruzie al lang geblust toen de oudere broer ter plaatse kwam. Die velde het 7 jaar jongere slachtoffer met een karateschop. De dader probeerde te vluchten, maar hij werd gevloerd door omstaanders. Vervolgens pakte de politie hem op. Er werd eerst gevreesd voor een gescheurde milt, maar dat werd nog niet bevestigd. De school van de jongen stapte aangeslagen uit het toernooi.

MCe
Archieffoto

Meer sportnieuws