Ekers Theatergezelschap herneemt 'Zeg het'

Print

Ekers Theatergezelschap herneemt 'Zeg het'

Ekeren - Het Ekers Theatergezelschap, kortweg ETG, herneemt na groot succes hun eigen gecreëerde voorstelling ‘Zeg Het’.
'Zeg het’ werd geschreven door Katarina Martynowski en Tim Van der Linden en speelt zich af op een trouwfeest. De toeschouwers krijgen het eigenlijke feest niet te zien, maar wel de sanitaire stops van de gasten. "Ik had die setting al een tijdje in gedachten", vertelt Tim enthousiast. "De sanitaire ruimtes op een huwelijksfeest leken me wel interessant als locatie voor een theaterstuk. En dan zit je op een avond op café en beginnen de ideeën voor de verdere uitwerking te komen. We zijn dan met de hele ploeg op weekend vertrokken, waar we heel veel rond het thema geïmproviseerd hebben. We hebben dat allemaal opgenomen en dan zijn we met twee beginnen schrijven."

De twee auteurs omschrijven het stuk als een mix tussen sérieux en komedie. "Er kan zeker gelachen worden, maar het is geen slapstick of een klassieke deurenkomedie", licht Tim toe. Ze zijn zeer blij met de enthousiaste kritieken die ze ontvangen hebben na de eerste opvoering. Het is mede dankzij deze positieve feedback dat de herneming er gekomen is. "En het is natuurlijk jammer dat je na een half jaar schrijven dit stuk maar twee keer zou kunnen opvoeren", vertelt Katarina nog.

* ETG speelt ‘Zeg het’ op 18, 19 en 20 april telkens om 20.15 uur in de Ekerse theaterzaal. Tickets kunnen besteld worden op het nummer 03/290.48.63 of via email: info@eetgee.be

**ETG geeft ook 10 x 2 tickets weg voor een voorstelling naar keuze. Liefhebbers kunnen mailen naar info@eetgee.be met vermelding in het onderwerp 'GvA zeg het'.

TTSY

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio