Tweedehands fietsverkoop en openbare verkoop

Tweedehands fietsverkoop en openbare verkoop

Tweedehands fietsverkoop en openbare verkoop

Print
Essen -

Sla je slag op 4 mei!

Als startmoment voor de jaarlijkse campagne Met Belgerinkel naar de winkel organiseert de gemeente Essen een tweedehands fietsverkoop. Op zaterdag 4 mei 2013 tussen 10.00 en 12.00 uur kan je in de loods (ingang parking Kapelstraat) op zoek gaan naar een fiets voor een eerlijke prijs of zelf een fiets verkopen.
Je kan op 4 mei ook fietstoebehoren zoals fietskarren, fietsstoeltjes, helmen enzovoort kopen en verkopen. Verkopers moeten zich wel ten laatste op vrijdag 3 mei melden bij de milieudienst (via 03 670 01 47 of milieu@essen.be).

Ook openbare verkoop in de loods

Samen met de tweedehands fietsverkoop, organiseert de gemeente op zaterdag 4 mei ook een openbare verkoop in de gemeentelijke loods naast de brandweer. Verschillende loten, zoals een oude schamelwagen en hout, worden per opbod verkocht. Je kan de loten tussen 10.00 en 12.00 uur bezichtigen. Het bieden gaat van start om 12.00 uur. Gekochte goederen moeten onmiddellijk betaald en meegenomen worden met uitzondering van de loten hout. Voor de ophaling van de loten hout maak je een aparte afspraak via onderstaande gegevens.

Info:

dienst Openbare Infrastructuur, 03.670.01.48, openbarewerken@essen.be

MaTi
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio