Rudi D'hamers blijft spoorloos

Print

Rudi D'hamers blijft spoorloos

Hoboken - De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen die hopelijk een spoor kunnen opleveren naar de verdwenen Rudi D'hamers. De 45-jarige Hobokenaar verdween spoorloos tijdens de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart 2013.

Rudi werkt in de haven en die nacht was hij met zijn werkmakkers op een personeelsfeest in Lier.

Rond kwart na 3 's morgens was het feest afgelopen en gingen de meeste mensen naar huis. Rudi en drie van zijn collega's wilden nog verder feesten in Antwerpen. Zo kwamen ze terecht in nachtclub De Kaai aan Hangar 26, de plaats waar Rudi voor het laatst werd gezien.

Even voor 6 uur 's morgens verliet Rudi plots de nachtclub aan de Rijnkaai. Hij vertrok zonder iets te zeggen en had aardig wat gedronken. Waar hij naartoe ging of hoe hij thuis zou geraken, kan niemand zeggen. Op de beelden van de bewakingscamera is Rudi nog te zien. Hij loopt op de parking van Hangar 26 en gaat buiten de keringsmuur van de Schelde, op de openbare weg, in de richting van de Waagnatie. Mogelijk heeft iemand hem daar gezien.

Rudi is 45 jaar, normaal gebouwd en sportief. Hij is ongeveer 1m75 lang en heeft kort donkerbruin haar. Tijdens de nacht van de verdwijning droeg hij een donkere geklede vest, een lichtblauw hemd, een donkerblauwe jeansbroek en bruine schoenen.

Was u in de nacht van 9 op 10 maart aan Hangar 26 en hebt u Rudi er gezien, neem dan contact op met de politie. Zeker als u de vermiste nadien nog hebt gezien, dan willen de speurders dat graag weten.

Heeft u Rudi D'hamers gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/ 30.300 of reageer online.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio