Dronken vrouw knalt met auto tegen gevel

Dronken vrouw knalt met auto tegen gevel

Dronken vrouw knalt met auto tegen gevel

Print
Bornem - Een 33-jarige vrouw uit Bornem is in de nacht van dinsdag op woensdag in dronken toestand met haar auto tegen een woning op de Hingenesteenweg geknald. De slapende bewoners schrokken zich een ongeluk, maar niemand raakte gewond.

De auto moet op een bepaald ogenblik tegen een boordsteen zijn gereden. Daardoor werd de auto onbestuurbaar en ramde hij eerst een boompje naast de rijweg, om vervolgens door de voortuin van het gezin Van Asch te rijden.

De snelheid van de auto werd gelukkig nog wat afgeremd omdat de wagen eerst nog de betonnen brievenbus aan flarden reed, om vervolgens tot stilstand te komen tegen de voorgevel. Daar werd vlak onder het raam een gat geslagen van ongeveer een vierkante meter groot.

“De bestuurster is er met de schrik vanafgekomen. We hebben geen deskundige ter plaatse gestuurd, omdat de vrouw de feiten toegaf en de verantwoordelijkheid voor dit ongeval duidelijk was. Overigens had de bestuurster een beetje te veel gedronken. Ze heeft haar rijbewijs onmiddellijk moeten inleveren”, zegt Steven De Winter, woordvoerder van het Mechelse parket.

De schade is wel aanzienlijk. De brandweer moest de gevel niet stutten, maar de brokstukken lagen meters ver weggeslingerd in de woonkamer.

LDN

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio