Puzzelman viert tien jaar met opendeurdag

Zaakvoerder Eric Dilles van The Time bvba startte 10 jaar geleden in Klein-Willebroek met puzzels onder de naam Puzzelman. Hij specialiseerde zich in het maken van puzzels in kleine oplages. Eric Dilles (°1964) was in het verleden bezig met het uitgeven van allerlei boeken en kranten en was hij verantwoordelijk voor productie, licenties en sales. Hij zocht een retailproduct waar hij zijn vaardigheden in kon verenigen en zo kwam hij terecht bij legpuzzels. De puzzels in kleine opgaven gaven het voordeel dat bedrijven, musea en organisaties een puzzel konden laten produceren met een eigen gepersonaliseerde verpakking.

boey jan

Een van de belangrijkste klanten vanaf het begin was het Nederlandse Rijksmuseum te Amsterdam waarvoor Puzzelman nog steeds werkt. "The Time/Puzzelman maakt puzzels voor zowat alle Belgische en Nederlandse musea, maar heeft ook heel wat klanten in Duitsland, Frankrijk en de Scandinavische landen. Zowat tien jaar geleden startte ik met mijn eigen kwaliteitsmerk Puzzelman. Dankzij de kleine oplages kon ik puzzels aanbieden van kleinere licentiefiguren of regionale onderwerpen. Om 10 jaar Puzzelman te vieren houden we een feestweekend met een opendeurdag en magazijnverkoop op 20 en 21 april", legt Eric Dilles uit.

Feestweekend

Zaterdag 20 en zondag 21 april kan u telkens van 10 u tot 17 uur terecht in de Schoolstraat 24 in Klein Willebroek. Deze opendeurdag van Puzzelman is meteen ook een magazijnverkoopweekend. Naast Puzzelman kan u er puzzels van andere merken vinden, onder andere Jan Van Haasteren en Wasgij puzzels, maar ook kartonnen speelgoed, hobbyartikelen, kinderboeken, spelletjes (oa. 999 Games). Het 'Klein Suske en Wiske' Springkasteel' staat er voor de kleinsten. Alle bezoekers ontvangen een drankje, een korting op hun aankoop en een speciaal voor de gelegenheid gemaakt geschenk.

www.puzzelman.com.

Jan BOEY
Foto: JHS
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio