Mama start webshop met tweedehandse kinderkleding

Mama start webshop met tweedehandse kinderkleding

Mama start webshop met tweedehandse kinderkleding

Print
Lier - Eva Verdonck is een ondernemende en ecobewuste vrouw en mama uit Lier. Sinds kort runt ze de webshop Jos en Juul, waar u tweedehandse kinderkleding van vooral Belgische en Nederlandse merken kunt kopen.
"Ik verkoop zelf al jaren te klein geworden kleren van mijn dochtertje via eBay. Dat gaat heel vlot, vooral omdat ik meestal merkkleding koop dat dat verkoopt nadien weer gemakkelijk. Maar van vriendinnen die meerdere kinderen hebben, weet ik dat ze dikwijls geen tijd hebben om van kleren die ze willen verkopen foto's te nemen om ze vervolgens online te zetten. Dat bracht mij op het idee om dat voor hen te doen en daarvoor heb ik dus mijn eigen webshop online gezet", vertelt Eva Verdonck.

"Iedereen die kleding voor kinderen tot twaalf jaar via mijn webshop wil verkopen, mag me contacteren. In de Lierse regio kom ik de kleren zelf ophalen. Op alles wat verkocht wordt, krijgt de verkoper 40 procent. Na aftrek van 21 procent BTW blijft er voor mij nog 39 procent over. Dat is eerder een kleine winstmarge, want de meeste kledingstukken worden voor minder dan dertig euro te koop aangeboden. Ik probeer immers meestal zo'n 70 procent van de oorspronkelijke verkoopprijs af te doen", legt Verdonck uit.

Niet-verkochte kleren mag de verkoper weer ophalen, zo niet worden ze aan weeshuizen in Namibië geschonken.

Info: www.josenjuul.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto: DVD
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio