Café Chantant Monthea

Café Chantant Monthea

Café Chantant Monthea

Print
Geel - Voor het dertiende jaar op rij nodigt het MonThea-gezelschap u uit op haar Café Chantant. Die gaat door op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei in de theaterzaal van 't Geels Volkstoneel, Rauwelkoven 59 a, te Geel. De deuren gaan open om 19.30u en de show zelf start om 20u.
Onder leiding van de enthousiaste dirigente Sonja Dams kreeg het dertig vrouw- en mansterke gezelschap van zangers en muzikanten een totaal nieuw programma onder de knie. Traditiegetrouw gaan we van start met meerstemmige liedjes (uit musical en wereldmuziek). En dat gebeurt in de klassieke kooropstelling. Sarah, Eline en Hilke, drie jonge sterren, die in de musical Annie schitterden en thans furore maken in Shreck, geven een gastoptreden.
Tijdens de pauze wordt het podium omgebouwd en nadien gaat het echte Café Chantant van start met hits uit de periode 1950 ? 2000. Het publiek kan dan inhaken op een totaal nieuw pakket aan meezingers. De regie is kundig in handen van Zjev Coomans.

De opbrengst van deze Café ? Chantant gaat integraal naar de projecten van zuster Monica: de door haar opgerichte polikliniek in Callao-Lima en het weeshuis Juan Pablo II. In de naam Monthea staat Mon voor zuster Monica en Thea voor theater.

De inkom kost 17 euro. Inschrijven kan telefonisch (nr 014 58 00 55) of per mail mia_maes60@hotmail.com. Sympathisanten, die niet kunnen aanwezig zijn, kunnen ook de projecten steunen. Vanaf een bedrag van 40 euro wordt een fiscaal attest bezorgd.

Marc Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio