Leraren academie exposeren in Heists bedrijf

Leraren academie exposeren in Heists bedrijf

Leraren academie exposeren in Heists bedrijf

Print
Heist-op-den-Berg - Het lerarenkorps van de Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten mag dit weekend op een bijzondere plaats exposeren.
"Wij houden onze tentoonstelling tijdens de opendeurdagen in de showroom van Peter Deckers, bij bedrijvencentrum Woonontwerp", vertelt academiedirecteur Dirk Lemmens. Bedrijvencentrum Woonontwerp bestaat twee jaar en dat wordt op een kunstige manier in de verf gezet. "Het is een uniek concept dat illustreert dat Heist-op-den-Berg een gemeente is waar kunst en cultuur leeft en opbloeit", zegt Peter Deckers.

De samenwerking zal vermoedelijk niet eenmalig zijn. Er worden nu al plannen gesmeed om met de muziekschool een concert te organiseren in de showroom. De tekenacademie heeft zo'n achthonderd studenten en het lerarenkorps is twintig leerkrachten sterk.

Tijdens de open dagen wordt tot slot het boek 'Droomhuizen' gelanceerd. Het bedrijvencentrum is gelegen in Industriezone C, in de Heistse Hoekstraat 10C. De kunstwerkjes zijn te bekijken op zaterdag 20 en zondag 21 april, van 10 tot 18u.

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio