Chiro Valentijn trok op feestweekend voor 35ste verjaardag

Chiro Valentijn trok op feestweekend voor 35ste verjaardag

Chiro Valentijn trok op feestweekend voor 35ste verjaardag

Print
Zandhoven - Chiro Valentijn uit Viersel trok op groot weekend. "Bij ons 30-jarig bestaan organiseerden we het eerste ‘groot weekend’", vertelt Liesbeth Van Tendeloo. "Alle leden, leiding, oud-leiding, ouders en andere sympathisanten waren uitgenodigd. Nu, 5 jaar later, bestaan we 35 jaar en dat mocht nogmaals gevierd worden met opnieuw een ‘groot weekend’. Ook nu trokken we naar het Sporta domein in Tongerlo, dit keer met 149 deelnemers. De jongste deelnemer was Fien Meersman, net geen 6 maanden oud, de oudste was Lisette van den Wyngaert, 56 jaar." Om in Tongerlo te geraken namen enkele sportieve deelnemers het initiatief om met de fiets te gaan. De jongste fietser was Thomas Van De Schoor, 9 jaar.
Ouders beleefden een nostalgische tijd met Chirospelletjes van vroeger en leerden samen met hun kinderen nieuwe spelletjes. Dat ze er volop van genoten was er duidelijk aan te zien. Op een vrij moment waren er een 30-tal ouders (waarvan het grootste deel vroeger ook in onze Chiro zat) op eigen initiatief trefbal aan het spelen.
Nog een leuk weetje is dat er bij de 149 deelnemers 11 koppels waren waarvan beide partners Chiro-leiding waren of zijn en elkaar dus via de Chiro hebben leren kennen.
Het was een goed gevuld sportief weekend en iedereen was na afloop stijf maar voldaan. Ondanks de 2 ziekenhuisbezoeken was het een meer dan geslaagd weekend en kijkt iedereen al uit naar 2018!

Een dikke proficiat aan de grootste en plezantste jeugdvereniging van Viersel.
Foto Chiro Viersel

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio