Bekende platenwinkel verhuisd naar Lamot

Bekende platenwinkel verhuisd naar Lamot

Bekende platenwinkel verhuisd naar Lamot

Print
Mechelen - De bekende Mechelse platenwinkel The Vinyl Touch is verhuisd naar een nieuwe locatie aan Lamot. Klanten kunnen er platen kopen, maar ook verkopen.
"We kozen voor een groter pand op een leukere locatie", zegt Niels Reussens. Samen met zijn broer en stiefvader baat hij de zaak uit die tot voor kort in de Katelijnestraat gevestigd was. "Dit pand is veel beter gelegen, is makkelijk bereikbaar voor fietsers en auto's kunnen in de parking hiernaast terecht. Platen verkopen is een nichemarkt, maar op de Haverwerf is hier zeker ruimte voor. In Mechelen hadden we geen betere locatie kunnen vinden."

Dankzij zijn stiefvader Emiel Van Geebergen (foto) groeide ook bij Reussens de passie voor muziek. "Mijn stiefvader is enkele jaren geleden begonnen met de verkoop van platen, samen met mijn broer. Ik heb eerst nog zes jaar in café 't Ankertje op de Vismarkt gewerkt, maar nu vervolledig ik het team."

In The Vinyl Touch vinden liefhebbers van vinylplaten zowel tweedehandsplaten als nieuwe uitgaves. Er worden ook platenspelers verkocht. "De verkoop van platen loopt ongelooflijk: onze jongste klant is twaalf, de oudste zeventig. De prijzen lopen erg uiteen: de goedkoopste platen kosten 3 euro, maar we verkopen er ook duurdere en exclusievere", vertelt Reussens.

www.thevinyltouch.be

GRBE

Foto Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio