Groen Tremelo-Baal neemt deel aan Rommelmarkt

Groen Tremelo-Baal neemt deel aan Rommelmarkt

Groen Tremelo-Baal neemt deel aan Rommelmarkt

Print
Tremelo -

Nu zondag 21 april is Groen Tremelo-Baal aanwezig op de rommelmarkt aan jeugdhuis Den Borduur van 12 tot 17u.

“Veel voorwerpen belanden maar al te snel bij het afval terwijl ze elders nog makkelijk een tweede of zelfs derde leven kunnen leiden.
We hechten veel belang aan het voorkomen van afval. Daarom bieden we nu zondag al onze spullen te koop aan op de rommelmarkt van jeugdhuis Den Borduur”, zegt voorzitter Kris Torfs. "De opbrengst van onze stand schenken we aan het natuurgebied "Balenberg".

Het reservaat rond de watertoren op de Balenberg bestaat uit percelen bos en percelen grasland. Het project omvat het vervangen van de exotische bomen door inheemse in het bosdeel en het beheer van graslanden met nabegrazing. “Daarnaast wordt het beheer afgesteld in het belang van het Bruine vuurvlinder project, één van de koestersoorten van onze gemeente. Ook de paddenoverzet is een jaarlijks terugkomende activiteit.”

Wie niet

aanwezig kan zijn op maar het natuurgebied wil steunen kan een gift storten op rekening BE56 2930 2120 7588, van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen en vermeld Project 9982 Balenberg. Voor elke gift vanaf 40 euro ontvangt men een fiscaal attest. Chris De Bruy

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio