Lierse stelt Radzinski en Grootaers voor

Lierse stelt Radzinski en Grootaers voor

Lierse stelt Radzinski en Grootaers voor

Print
Lierse pakt vandaag met goed nieuws uit. Tomasz Radzinski wordt op een persconferentie voorgesteld als nieuwe technisch directeur en Walter Grootaers als nieuw kaderlid.

Omdat Maged Samy vorige week nog in Dubai verbleef, startte de voorzitter de voorbije dagen de gesprekken met Radzinski weer op. Dinsdag kwamen beide partijen tot een akkoord zodat Radzinski vandaag als nieuwe technisch directeur kan worden voorgesteld.

Nu Radzinski aan de slag gaat, kan hij samen met Maged Samy meteen werk maken van de aanstelling van een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Naar verluidt staan er verschillende namen op het lijstje van de voorzitter, maar is er nog lang geen beslissing genomen.

Los van het sportieve maakt Maged Samy ook werk van de uitbouw van het operationele kader van de club. Dat was nodig na het opstappen van CEO Jesse De Preter en zijn assistent.

Op dat vlak was het al langer geen geheim dat Samy heel graag Walter Grootaers nog nauwer bij de club wilde betrekken. Grootaers is al heel zijn leven supporter van Lierse en maakte vooral de voorbije jaren graag veel tijd vrij om zich met Lierse bezig te houden.

Tot op heden gebeurde dat op vrijwillige basis en hielp Grootaers Lierse waar hij kon. Nu zullen de taken die de (ex-)Kreuner zal opnemen een iets officiëler karakter krijgen. Al zal Grootaers zeker niet als de nieuwe CEO naar voren worden geschoven. Daarvoor ontbreekt het de mediafiguur en schepen van ruimtelijke ordening in Lier aan tijd.

LDR
Foto PN en DV

Meer sportnieuws