Vtm en Eén werken aan unieke stunt

Vtm en Eén werken aan unieke stunt

Vtm en Eén werken aan unieke stunt

Print
Eén en vtm, de twee grootste zenders van Vlaanderen, werken in het grootste geheim al maanden aan een unieke stunt. Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse televisie wordt in het voorjaar van 2014 een zenderoverschrijdend programma uitgezonden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters. De uitzendingen zijn afwisselend op de twee zenders te zien, meldt een krant van De Persgroep.

Het is een absolute primeur voor Vlaanderen. Net op het ogenblik dat VT4 verveld is tot Woestijnviszender VIER, slaan de twee grote zenders, Eén en vtm, de handen in elkaar voor een uniek project. Volgend voorjaar pakken ze uit met een zenderoverschrijdende show, die zowel op Eén als vtm wordt uitgezonden. De twee gezichten van het programma worden Tom Waes en Koen Wauters.

Wauters en Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en vtm uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

Nooit eerder gingen Vlaamse zenders zo ver in een gezamenlijk programma. Er is wel al het jaarlijkse Gala van de Vlaamse TV-Sterren, dat afwisselend op één van beide zenders wordt uitgezonden en er waren enkele grote goeddoelacties die op beide zenders te zien waren.

Foto vtm/Evdj

MEEST RECENT