Cercle speelt wedstrijden tegen Beerschot "onder voorbehoud"

Cercle speelt wedstrijden tegen Beerschot onder voorbehoud

Cercle speelt wedstrijden tegen Beerschot "onder voorbehoud"

Print
Cercle Brugge heeft donderdag bekendgemaakt dat het de volgende wedstrijden van play-off III "onder voorbehoud" speelt. De eersteklasser kwam samen met zijn juridische raadgevers tot dit besluit "na toetsing van de beslissing van de Licentiecommissie aan het Bondsreglement en na inzage van het licentiedossier van Beerschot AC".

Maandag kreeg Beerschot, tegenstander van Cercle Brugge in play-off III, van de Licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) geen licentie voor volgend seizoen.

Rechten vrijwaren

Cercle Brugge, dat woensdagavond een brief naar de KBVB, de Licentiecommissie en de Pro League verstuurde, beweert al zijn rechten te willen vrijwaren "wanneer de licentiereglementen niet zouden worden nageleefd of wanneer er geen definitieve uitspraak in dit dossier is gevallen voor de aanvang van de eindronde."

"Ondertussen bereiden de spelersgroep en de trainersstaf zich vastberaden en enthousiast voor om de komende wedstrijden tot een goed einde te brengen", besluit het persbericht.

Cercle Brugge staat na twee wedstrijden in play-off III drie punten achter Beerschot, dat met een bonus van drie punten mocht starten en dus na één overwinning zes punten telt.

belga

Foto: PN
Uchebo aan de slag tegen Beerschot

Meer voetbalnieuws