Vrouw vermoord in flat op Brusselse Anspachlaan

Vrouw vermoord in flat op Brusselse Anspachlaan

Vrouw vermoord in flat op Brusselse Anspachlaan

Print
In een pand op de Brusselse Anspachlaan is donderdagochtend het lichaam aangetroffen van een vrouw die met geweld om het leven is gebracht.

Het slachtoffer zou ongeveer 25 jaar oud zijn en twee kinderen hebben, een meisje van 8 jaar oud en een zoontje van 5 jaar. Het is dat zoontje dat donderdagochtend door de politie werd opgemerkt op de Anspachlaan en de agenten tot bij het lichaam van zijn moeder leidde.

Het lijk lag in een flat aan de achterzijde van de derde verdieping van het pand met nummer 162. Dat heeft Belga vernomen van buurtbewoners. Politie en parket geven voorlopig geen commentaar.

Hevig kabaal

Nog volgens buurtbewoners zou de vrouw woensdagavond bezoek gekregen hebben van een man, mogelijk haar broer, waarna er in de loop van de nacht een hevig kabaal te horen was in haar appartement. Omstreeks 05.00 uur zou de man dan vertrokken zijn, met het vijfjarige jongetje dat hij op straat achterliet. De politie zou intussen actief op zoek zijn naar die man.

In het gebouw voeren leden van het gerechtelijk labo van de federale politie intussen een grondig sporenonderzoek uit. Het Brusselse parket zal in de loop van de namiddag ook nog ter plaatse komen, samen met een onderzoeksrechter.

Belga

Beeld: Google Street view
Anspachlaan in Brussel

MEEST RECENT