Barça ontkent verergering blessure Messi

Barça ontkent verergering blessure Messi

Barça ontkent verergering blessure Messi

Print
FC Barcelona heeft donderdag op zijn website weerlegd dat de hamstringblessure van Lionel Messi verergerd zou zijn. De niet topfitte Argentijn viel woensdagavond in tijdens de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League tegen Paris-Saint-Germain (1-1).

Messi onderging donderdag diverse medische tests om te onderzoeken hoe het met zijn hamstringblessure gaat. Daaruit bleek dat de kwetsuur niet verergerd is na zijn risicovolle invalbeurt van een halfuur. De Argentijn gaat door met zijn individueel programma. Afhankelijk van de ontwikkeling van de blessure zal hij in de komende wedstrijden al dan niet in actie komen.

Barcelona sleepte woensdagavond onder impuls van Messi, die bij een 0-1 stand inviel, een 1-1 gelijkspel uit de brand in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Een knappe actie van de Argentijn belandde via Villa bij Pedro Rodriguez, die de 1-1 tegen de touwen jaste. Hierdoor plaatste Barcelona zich, na een 2-2 gelijkspel in de heenwedstrijd, voor de zesde keer op rij voor de halve finales van de Champions League.

De Catalanen gaan zondag op de 31e speeldag van de Spaanse competitie op bezoek bij Real Zaragoza. Barça telt dertien punten voorsprong op Real Madrid, dat het zondag opneemt tegen Atletico Bilbao.

Belga
Foto Reuters

MEER VOETBALNIEUWS