Mark Uytterhoeven: "Comeback vind ik een belediging voor mijn carrière"

Mark Uytterhoeven: Comeback vind ik een belediging voor mijn carrière

Celebs

Mark Uytterhoeven: "Comeback vind ik een belediging voor mijn carrière"

Print

Mark Uytterhoeven presenteert vanaf vanavond het programma 'Spelen met uw leven' op Vier. Maar van een comeback wil de man niet spreken.

"Ik praat met de BV's en deel opdrachten uit aan de acteurs. Ik heb tijd om zelf een paar keer goed te lachen, wat me niet vaak overkomt als ik moet presenteren. Een comeback van Mark Uytterhoeven is dit in ieder geval niet. Ik heb acht keer De Kruitfabriek gepresenteerd, dat weegt zwaarder. Het woord comeback zou zelfs een kleine belediging zijn voor mijn carrière."

Depanneren

"De laatste keer dat ik echt gepresenteerd heb op tv, was in maart 2006 toen ik afscheid nam van De Laatste Show. Wat ik in dit programma doe, is depanneren. Michiel Devlieger en Tom Lenaerts waren te hard aan het werk met andere dingen dus kwamen ze bij mij aankloppen omdat ik dit nog heb gedaan."

"Even stond op alle nieuwssites dat ik een nieuwe 'Alles kan Beter' ging maken. Dat werd afgezwakt naar Uytterhoeven krijgt eigen programma. Terwijl het niet eens een eigen programma is. Het is zelfs niet van Woestijnvis, maar van Kanakna dat ermee naar Woestijnvis stapte. Mijn inbreng is dus minimaal. Ik zou zeggen: let niet op mij, maar op de acteurs", aldus Uytterhoeven in Het Nieuwsblad.

Photo News

NIET TE MISSEN