Mode

Zo simpel is blush aanbrengen

Print

Zo simpel is blush aanbrengen

Blush kan zorgen voor een gezonde uitstraling, maar heel wat vrouwen vrezen het rozige goedje. Wij zetten enkele tips op een rijtje om er niet als een plastic poppetje uit te zien en toch blush te dragen.

- Probeer de nieuwste generatie blushes eens: na de poedervariant is er nu ook een creamblush. Die smeer je uit met je vingertoppen en kan je daardoor beter mixen met de onderliggende foundation.

- Ga je toch voor een borstel om je blush aan te brengen, kies dan een smalle, kleine borstel. Zorg er ook voor dat de borstel erg zacht is, om harde contourlijnen te voorkomen.

- Breng slecht een heel klein vingertopje blush aan op de appeltjes van je wangen en vervaag de kleur naar de rest van je wang. Zo zorg je voor een erg naturel uitzicht.

- Heb je een erg vette huid, dan zijn creamblushes niet jouw ding. Kies voor een poedervariant, maar zorg ervoor dat er niet te veel poeder op je borsteltje zit bij het aanbrengen.

- Lichtere huidtypes staan mooi met roze en perzikkleuren, donkerdere huidtypes kiezen best voor abrikoos- of roodtinten in hun blush.

Photo News

NIET TE MISSEN