Water, muziek en veel fun!

Zwembad De Vennen organiseerde vrijdag een avondje discozwemmen. Kletsnatte pret in een discosfeer met swingende muziek. Kleurige lampen flitsten boven het water en de geluidsboxen stonden voor een keertje lekker hard.

"Tijdens het discozwemmen kon je komen dansen en zwemmen op de nieuwste hits, gedraaid door onze eigen dj”, zegt sportfunctionaris Anouk Doggen.

Tilborghs Margo

“In het verleden hebben we dit meer gedaan, maar nu was het toch alweer enkele jaartjes geleden. Via het gemeenteblad en de lagere scholen hebben we bekendheid gegeven aan dit initiatief. Er is hier leuke muziek, licht en geluid. Alles is aanwezig voor een spetterend avondje discozwemmen.””

Om het discozwemmen toegankelijk te maken voor iedereen konden de kinderen in het zwembad terecht tussen zeven en negen uur ’s avonds. Kinderen tussen de vijf en twaalf jaar, maar ook (groot)ouders met jongere kinderen waren welkom.

Het zwembad organiseert binnenkort ook nog avonturenzwemmen. De datum is nog niet gekend maar ook hiervoor zullen de kinderen via de school geïnformeerd worden.

Info:

03.670.01.45 of sport@essen.be

MaT

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio