Wie wordt de stem van uw streek?

In Lier en wijde omgeving is onze lokale journalist Chris Van Rompaey een monument. We hopen dan ook dat Chris nog jaren voor onze krant en www.gva.be zal schrijven. Met vele andere gedreven lokale journalisten. Die zoeken we op dit moment…

jrosquin

Gazet van Antwerpen zoekt voor meerdere gemeentes in uw regio een journalist. Die staat in voor de verslaggeving over het lokale en regionale nieuws. In de krant en online. Nieuws uit de gemeenteraad. Het verenigingsleven. De lokale economie. Het onderwijs, Noem maar op.

Bent u net als Chris met hart en ziel verbonden met uw gemeente en uw streek? Heeft u voldoende vrije tijd en energie om in uw streek op freelance basis op jacht te gaan naar het nieuws. Heb jij de juiste ingesteldheid om kritisch en onafhankelijk naar de dingen te kijken. En een goede pen?

Dan ben u de M/V die uw streek nodig heeft voor een goede aanwezigheid in Gazet van Antwerpen. Mail uw CV en een voorstel artikel naar Bart Timperman (btimperman@concentra.be). U krijgt spoedig een reactie.