Bobby Sewing wil naai-hype naar Mortsel brengen

Na een massagesalon en nagelshop opent er dit weekend alweer een nieuwe winkel in Gaanderij Vapole aan de Statielei. Bobby Sewing biedt een brede waaier aan stoffen en naaiworkshops aan.

“Het naaivirus heeft mij ondertussen al vier jaar te pakken”, vertelt Joanna Van Regenmortel van Bobby Sewing. “Via tal van curussen en veel zelfstudie heb ik het geleerd. Ik vind het fantastisch om iets zelf te maken. Volgens mij verklaart dat het algemene succes van het naaien. En het is trouwens nog eens goedkoper ook. Ik bied in de winkel stoffen aan die je in feite alleen bij webwinkels aantreft. Hier kunnen de mensen de stoffen echt aanraken en dat verlaagt toch de drempel.”

Met de naai-workshops mikt Joanna op een zeer breed publiek. “Van kleine kindjes op een verjaardagsfeest tot 10-jarigen of volwassenen. We maken kussens tot een tas en kledingstukken. Ik mik op beginners tot gevorderden. Het loopt al erg vlot. De reservaties voor de workshop lopen zeer goed. En de naam? Toegegeven, ik keek vroeger wel eens naar Dallas. Maar eigenlijk is het gewoon niet meer dan een leuke woordspeling.” De deuren van Bobby Sewing zwaaien zaterdag 6 april feestelijk open. Voor de eerste honderd klanten wacht een leuk geschenkje.

Seppe SLAETS

Foto Dirk Van de Velde

Info: www.bobbysewing of op facebook.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio