Moeder en vriend opgesloten na dodelijke aanrijding in Haaltert

Moeder en vriend opgesloten na dodelijke aanrijding in Haaltert

Moeder en vriend opgesloten na dodelijke aanrijding in Haaltert

Print
De moeder en de vriend van een 34-jarige vrouw die woensdagavond om het leven kwam na een aanrijding door een voertuig in Haaltert, zijn opgesloten in afwachting van de resultaten van het onderzoek van een verkeersdeskundige. Dat meldt het parket van Dendermonde.

Het ongeval gebeurde in de straat Middelkouter in Haaltert. Het lichaam van de vrouw uit Oosterzele werd rond 18.45 uur aangetroffen op de openbare weg, zegt het parket. "Volgens de eerste vaststellingen bleek zij overreden te zijn door een personenvoertuig. Het parket vorderde een onderzoeksrechter en er werd een wetsgeneesheer en een verkeersdeskundige aangesteld."

De omstandigheden van het overlijden zijn onzeker, meldt het parket. "Er is nog geen duidelijkheid omtrent welk voertuig het slachtoffer zou hebben aangereden. Verder onderzoek wordt vandaag verricht naar de voertuigen die mogelijk in aanmerking komen voor de feiten." Het gaat om het voertuig van de moeder en het voertuig van de vriend van het slachtoffer.

Een krant van De Persgroep schreef donderdag dat de moeder haar dochter doodreed. Volgens Het Nieuwsblad was de vrouw door haar moeder met de auto bij het huis van haar vriend afgezet, maar is het niet duidelijk door welke wagen de vrouw geraakt werd. Zowel de moeder en de vriend werden opgesloten in afwachting van de resultaten van het onderzoek.

Belga
Beeld Google Maps

.

Nu in het nieuws