1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Phaedra Hoste razend op burgemeester na beledigingen

Phaedra Hoste is kwaad op Renaat Landuyt, de burgemeester van Brugge. Die maakte een grapje over haar tijdens zijn deelname aan 'De Slimste Gemeente'.

jlenaerts

"Het voordeel aan Phaedra Hoste is dat ze is verhuisd van Brugge naar Antwerpen, het nadeel dat ze soms nog terugkeert naar Brugge", grapte de burgemeester tijdens het Vier-programma. "Mag ik u eens vragen waarom u zich verlaagd hebt tot het gebruik van mijn naam op zo'n denigrerende manier?", vroeg Hoste op Facebook.

Landuyt stak het grapje op de zenuwen en zegt dat het niet zijn bedoeling was om haar te beledigen. Hoste neemt daar geen genoegen mee. "Zijn verontschuldigingen komen een beetje laat", klinkt het in Het Nieuwsblad. Ze neemt het hem bovendien kwalijk dat hij haar niet persoonlijk contacteerde.

Lees ook: Phaedra: "Nasser verving me door een jonger meisje" "Phaedra Hoste valt voor 18 jaar jongere volleyballer" "Hij bedroog me met Phaedra Hoste en Jess Donckers" Phaedra Hoste: "Na geldwolf ben ik plots weer een hoer" Phaedra Hoste moet afscheid nemen van oma: "Ik ben gebroken" Niemand enthousiast over kunstwerken Phaedra: "Iets voor rijke idioten"

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio