Mario Balotelli viert Pasen in Carré

Carré kende een straffe R&B Sunday op Pasen. Voetbalster Mario Balotelli kwam er met zijn Belgische vriendin Fanny Nequesha een nachtje stappen, en dat was geen aprilgrap.

jrosquin

Carré krijgt wel meer schoon en bekend volk over de vloer, maar deze keer was het toch echt wel een topavond met AC Milan-spits Mario Balotelli en zijn Belgische vriendin Fanny Nequesha, Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Moussa Sissoko. Ook Astrid Bryan en haar broer Laurens en Natalia kwamen een nachtje shaken op de Willebroekse dansvloer.

Balotelli en Neguesha, een 22-jarig fotomodel uit Brussel dat tegenwoordig in Parijs woont, zijn sinds december vorig jaar samen. Ze zijn de zoveelste vips die op het ‘palmares’ van Carré prijken. In de Italiaanse Vanity Fair gaf het enfant terrible uitgerekend deze week nog te kennen dat hij met Fanny oud zou kunnen worden, en dat is voor de notoire rokkenjager een opvallende uitspraak.

De Italiaanse editie van het blad kon de twee tortelduifjes trouwens verleiden tot een stomende fotoshoot. Balotelli omschreef ook hoe ze elkaar leerden kennen. “Samen met een vriend namen we mijn privéjet naar Brussel. Fanny had ook een vriendin bij, zodat we met vier waren. Zo was het gemakkelijker om het ijs te breken. We rookten samen een waterpijp en in de hal van mijn hotel maakten we op het einde van de dag nog een praatje.”

Dat Balotelli op dit moment zowel bij AC Milan als bij de Italiaanse nationale ploeg zijn beste niveau haalt, heeft hij naar eigen zeggen volledig te danken aan zijn nieuwe vriendin. “Door haar heb ik evenwicht gevonden. En dat is zeer belangrijk voor mij. Daardoor ben ik echt weer op mijn best in het voetbal.”

In Carré wond Balottelli er in elk geval geen doekjes om hoe graag hij zijn Fanny wel ziet. De twee bleven tot in de vroege uurtjes en zaten de hele nacht aan elkaar te frunniken.

PP

Foto: Philippe Wuyts

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Carré