Armand Smolders overleden

Armand Smolders overleden

Armand Smolders overleden

Print
Aartselaar - Armand Smolders (88) is vrijdag overleden. De man was vooral bekend als radiojournalist bij de gewestelijke omroep, nu Radio 2. Jarenlang was het elke zondagavond rond 7 uur stil aan tafel bij zijn programma Sportsprokkels, net voor 'Vragen Staat Vrij' van Lutgard Simoens. Bij de start van de gewestelijke ontkoppeling werd hij lid van de middagredactie van Omroep Antwerpen en bracht hij elke middag sportnieuws uit de provincie.
Armand was een op en top Antwerpenaar maar woonde de laatste dertig jaar in Aartselaar. Plaatselijke verenigingen en organisaties mochten ook op hem beroep doen. Voor de presentatie van ondermeer de Grote Prijs Rik Van Steenbergen en de jaarlijkse carnavalstoet in Aartselaar kon men steeds op zijn steun en stem rekenen. Hij kreeg van het gemeentebestuur dan ook het waarderingsteken van verdienstelijke inwoner.

De laatste jaren liet zijn gezondheid hem echter steeds meer in de steek. Na een slepende ziekte overleed Armand vorige vrijdag. De begrafenisplechtigheid is gepland op vrijdag 5 april om 12.15u op het Schoonselhof in Wilrijk.

Jef Wijckmans

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio