Cindy Windey versterkt Zeelse cultuurdienst

Print
Zele - Cindy Windey vervangt op de cultuurdienst de komende zes maanden de hoogzwangere Veroniek De Leenheer, die binnenkort bevalt van haar derde kindje.
De 31-jarige Cindy Windey studeerde Germaanse filologie aan de Universiteit Gent. Na haar studies kon ze aan de slag aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar ze vier jaar onderzoeksassistente in de Nederlandse literatuur was.

Sinds 20 maart is de Gentse aan de slag bij het gemeentebestuur als Cultuur- en Integratieambtenaar. "Ik was toe aan een heroriëntering", zegt ze over haar nieuwe uitdaging.

"Ik wil eerst mezelf goed inwerken. Ik zie de job vooral als een opstapje om soortgelijke taken te kunnen aannemen. Ik hoop hier erg veel ervaring te kunnen opdoen. Daarom is het leuk dat ik nog even kan samenwerken met Veroniek. Ik heb een gezonde interesse in cultuur en maak hier kennis met gemotiveerde mensen. Die perspectieven spreken me best wel aan." Windey heeft ook nog feestelijkheden en wijkwerking tot haar bevoegdheden en is bereikbaar op 052.45.98.24.

JoP
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio