Twee zwaargewonden bij frontale aanrijding

Print

Twee zwaargewonden bij frontale aanrijding

Wuustwezel - Op de Bredabaan in Wuustwezel zijn zondagochtend twee mannen zwaargewond geraakt toen ze met hun wagens frontaal botsten. Ze zouden niet in levensgevaar verkeren. Dat zegt de lokale politie van de zone Grens.

Twee auto's waren er frontaal op elkaar ingereden. De wrakken werden meters ver weggeslingerd tegen enkele geparkeerde wagens. De beide chauffeurs zaten gekneld in hun wrak. Brandweer en MUG hadden ruim een uur nodig om de slachtoffers te bevrijden uit hun voertuigen. Voor de tweede chauffeur kwam zelfs de brandweer Brecht mee helpen om hem te bevrijden. Na een uur kon die chauffeur in de ziekenwagen gelegd worden. Hij was eveneens zwaargewond. Al die tijd was de Bredabaan ook volledig versperd. De politie zorgde voor een omleiding.

Hoge snelheid

Het ongeval gebeurde kort voor 7 uur. Een veertiger was op weg naar huis na een nachtje stappen en week om een nog onduidelijke reden plots aan hoge snelheid van zijn baan af. Een dertiger die huiswaarts reed na een nachtdienst op het werk, kon hem niet meer ontwijken. Beide mannen zaten alleen in de wagen.

Belga
Foto's: BFM

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio