Vrieskou houdt velen thuis van Palmenmarkt

Vrieskou houdt velen thuis van Palmenmarkt

Vrieskou houdt velen thuis van Palmenmarkt

Print
Geel - De 453ste editie van Palmenmarkt in Geel gaat nu al de geschiedenis in als een van de minst succesvolle kermissen. De extreem koude temperaturen gooiden roet in het eten waardoor de grote massa het voorbije weekend wegbleef.

Een grijze hemel, temperaturen die flirten met het vriespunt en een gure wind. Dat zijn niet bepaald de ideale omstandigheden om te gaan flaneren op een kermis zoals Palmenmarkt in Geel. De grote massa bleef vooral door de extreme weersomstandigheden lekker thuis.

Joris Vangeel en Els Van Loy stonden zondag toch warm ingeduffeld toe te kijken hoe hun kinderen zich amuseerden aan een kraam. "Net omdat onze kinderen absoluut wilden, zijn we gekomen, anders was het niet waar geweest", lacht Els Van Loy. "Andere jaren is het hier over de koppen lopen, maar dat is nu zeker niet het geval."

De Chirojongens van Elsum lieten zich niet afschrikken door de winterprik en verschenen in korte broek. "Als we onze benen wat willen opwarmen, gaan we wel even in de botsauto's", grijnzen Lode Verellen (19) en Jan Verdonck (17).

Palmenmarkt duurt nog tot en met morgen, dinsdag.

BART VAN DEN LANGENBERGH

Foto Mia Uydens

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio