Vázquez twee jaar langer bij Club Brugge

Vázquez twee jaar langer bij Club Brugge

Vázquez twee jaar langer bij Club Brugge

Print
Víctor Vázquez, de Spaanse middenvelder van Club Brugge, heeft donderdag zijn contract bij Blauw-Zwart met twee jaar verlengd. Dat maakte Club bekend op zijn website. Vázquez blijft dus tot medio 2016 in Brugge, zijn contract liep normaal af na het seizoen 2013-2014.

De 26-jarige Vázquez ruilde in mei 2011 de B-ploeg van Barcelona voor Club Brugge. In 2008 mocht hij debuteren in de Primera División en hij speelde in totaal drie wedstrijden voor het eerste elftal van de Catalanen. Bij Club kwam hij tot nu toe, alle competities inbegrepen, uit in 79 duels, waarin hij negenmaal scoorde.

"Ik ben verheugd met mijn contractverlenging bij Club Brugge", aldus Vázquez. "Ik verlang er enorm naar om met deze ploeg prijzen te pakken en de fans mooie resultaten te bezorgen. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en ook de fans voor de steun die ze mij geven", klinkt het op de clubwebsite.

"Víctor is een erg belangrijke speler voor Club", stelt sportief directeur Arnar Gretarsson. "Hij is van grote waarde in de verdere uitbouw van dit team. Het is de bedoeling om al onze sleutelspelers in Brugge te houden, we gaan er hard voor werken om dit te doen lukken."

Foto Belga

Meer voetbalnieuws