GroenSociaal kiest nieuwe bestuursploeg

GroenSociaal kiest nieuwe bestuursploeg

GroenSociaal kiest nieuwe bestuursploeg

Print
Rotselaar -

Op een ledenvergadering heeft GroenSociaal Rotselaar een nieuwe bestuursploeg verkozen met Elke Valgaeren als nieuwe voorzitster.
“De expertise die ze de voorbije legislatuur opdeed als gemeenteraadslid wil ze nu inzetten als voorzitter”, klinkt het.


“We hebben de voorbije jaren consequent groene en sociale thema’s op de agenda gezet. Die blijven brandend actueel. Maar er zijn ook nieuwe uitdagingen nu de schulden van de gemeente hoog zijn opgelopen en besparingen zich opdringen. Hoe gaat men de dienstverlening aan de bevolking op peil houden? Vinden ouders een school voor hun kinderen in de deelgemeente waar ze wonen? Wat met de woonbehoeften van alleenstaanden, zowel jongeren als ouderen? Daar wil ik de volgende jaren aan werken samen met een enthousiaste ploeg”, aldus Valgaeren.

Simonne Vandewaerde, ook ex-gemeenteraadslid, wordt woordvoerster van GroenSociaal. Liesbet Serneels werd verkozen tot event manager. Penningmeester en webmaster is Erwin Heeren en secretaris is Bart Lemmens. Chris De Bruy

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio