Celebs

Gert en Karen (K3) terug samen gespot

Print

Gert en Karen (K3) terug samen gespot

Gert Verhulst (45) neemt het vanavond samen met comedian Philippe Geubels op tegen zijn ex Karen Damen (38) en Adriaan Van den Hoof in het spelprogramma 'Scheire en de schepping'. Ze verdiepen zich in geconstipeerde apen, zombieparasieten en de hondjes van Geubels. Karen vertelt ook zonder schroom over de tijd dat ze vetafdrijvende pillen slikte en Gert uitnodigde in de wc's van Plopsaland om de gevolgen te bekijken. "Die pillen hielpen duidelijk niet", weet Gert.

"Het klinkt misschien erg wat ik nu ga zeggen, maar ik ben alleen bezig met wat anderen van mij denken", geeft Karen toe in Het Nieuwsblad. "Ik moet daar echt eens mee leren ophouden, want ik word daar ongelukkig van. Ik moet ermee leren leven dat niet iedereen me leuk vindt, ook al kennen ze me niet persoonlijk."

Eerder zei Karen in Humo over haar relatie met Gert: "Ik heb me geweldig geamuseerd met hem, want ik vind humor heel sexy bij een man en op dat vlak spant Gert de kroon. Maar onbewust voelde ik aan dat hij toch niet de man van mijn leven was. Ik werd bovendien afgeschilderd als een echtbreekster die het gezin van Gert uit elkaar had gescheurd. En Gert werd verweten dat hij, de grote kindervriend, zijn kinderen in de steek liet."

'Scheire en de schepping' om 21u05 op VIER

Lees ook:
Karen bouwt al 4 jaar aan villa van 1,5 miljoen: "Ze zouden beter hun facturen eens betalen"
Kristel (K3): "Nachten lang wakker gelegen van relaties Gert Verhulst"
Onbekende rijdt Porsche van Karen Damen (K3) in de prak
Karen Damen (K3): "Wereld vergaat op 21 december"

Beeld: VIER