Autodieven mishandelen 66-jarige vrouw

Een 66-jarige vrouw werd dinsdagavond het slachtoffer van een brutale carjacking. De vrouw kreeg enkele klappen op het hoofd. De daders verdwenen spoorloos met haar auto.

drombouts

Toen de 66-jarige R.H. dinsdagavond na een bezoek aan haar kleinkinderen terugkeerde naar de Albrecht Dürerstraat (foto) op Linkeroever, werd ze het slachtoffer van een carjacking. "Ik had de auto rond 22.45u op de oprit geparkeerd en zag drie mannen aankomen. Ik maakte me geen zorgen. Maar plots greep één van hen me vast en sleepte me weg. Een andere sloeg tweemaal met een metalen voorwerp, ik denk een revolver, op mijn hoofd", legt R.H. uit.

De drie mannen gingen ervandoor met de Opel Zafira van de vrouw. "Ik heb ze niet goed kunnen zien, maar ik denk dat het jonge kerels waren, vermoedelijk uit Oost- Europa. Zo klonken ze alleszins."

De politie was snel ter plaatse en deed nazicht in de buurt, helaas zonder resultaat. R.H. is alleszins zeer tevreden over de hulpdiensten. "Zowel de politie als de ambulanciers die me naar het ziekenhuis brachten waren hier heel snel."

SARE

Beeld Google Street View

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio