E34 richting Antwerpen dicht in Stekene na ongeval

De E34/N49 richting Antwerpen ter hoogte van Kemzeke (Stekene) is sinds 10.50 uur vrijgemaakt voor het verkeer. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het parket van Dendermonde zegt dat één van de drie bestuurders, die bij het ongeval betrokken raakten, in levensgevaar verkeert.

ikerremans

Omstreeks 6.30 uur kwamen een personenwagen, een lichte vrachtwagen een een truck met elkaar in aanrijding op de E34 in Kemzeke (Stekene) richting Antwerpen. Daarbij raakte de bestuurder van de lichte vrachtwagen levensgevaarlijk gewond. Een andere bestuurder liep lichte verwondingen op.

Het parket van Dendermonde stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Over de exacte omstandigheden van het ongeval worden nog geen uitspraken gedaan.

De E34/N49 bleef uiteindelijk meer dan vier uur afgesloten voor het verkeer. Er werd een lokale omleiding voorzien, maar het doorgaand verkeer werd opgeroepen om via de R4 (Zelzate) en E17 (Gent) om te rijden. Die R4 in Zelzate-Oost, richting Merelbeke, was echter ook een tijd volledig dicht door een ander ongeval.

MEER OVER Stekene

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio